Friday, June 10, 2022

Incendiu Pitesti

Stiri si informatii utile. Incendiu puternic la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti Un incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti.


Pin On Gnaeus Marcius Coriolanus

Stirea Incendiu puternic la Pitești difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 10 06 2022.

. Alarma a fost dată prin două apeluri la 112. Este vorba despre un depozit în care sunt depozitați solvenți. 21 hours agoIncendiu puternic la un depozit de butelii din Piteşti.

23 hours agoUn incendiu puternic are loc la o hală de pe drumul 23 de lângă hypermarketul Metro din Pitești joi seară. 22 hours agoUn incendiu violent a izbucnit vineri seară la o hală din zona Drumul 23 de la ieșirea din municipiul Pitești spre autostrada 1 relatează presa locală. Incendiu depozit incendiu pitesti nor toxic Dată publicare.

Flăcările s-au extins pe o suprafață de 5000 de metri pătrați iar salvatorii argeșeni au avut nevoie de ajutorul colegilor din 4 județe. 20 mp a transmsi ISU Argeş care a precizat că focul a fost stins dar intervenţia la faţa locului continuă. De Mihai Paul Codunas.

A ars camera comandă electronică aprox. Efortul UE pentru a reduce dependenţa de gazul rus. Potrivit ISU Argeş un incendiu a izbucnit vineri seară la o fabrică din Piteşti.

Incendiul a izbucnit la o hala pe drumul 23 in spatele magazinului Metro. Mai mult au fost. 1607 99 Situație delicată în care.

Pompierii actioneaza cu 15 autospeciale de stingere cu apa si spuma din judetele Arges Dambovita si Olt. Mobilizare uriașa a forțelor de intervenție de la ISU Arges. Dată fiind amploarea evenimentului în zonă are loc o mobilizare uriașa a forțelor de intervenție de la ISU Arges.

Pompierii locali intervin cu șapte autospeciale dar au cerut ajutor și din județele învecinate. In hala sunt depozitati solventi. Incendiu izbucnit la o hală pe drumul 23 în.

În urma incendiului 520 de persoane s-au autoevacuat iar o persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor după ce a suferit. 11 hours agoPompierii lucrează de mai bine de 13 ore pentru a stinge incendiul care a cuprins depozitul de substanțe periculoase din Pitești. Au luat foc mai multe containere în care se aflau diluanți fapt care a amplificat riscul de explozie.

Doar puțin din partea din față a mai rămas neatinsă de flăcări. În sprijin vin ISU Dâmbovița cu două autospeciale și ISU Olt cu o autospecială. 13 mașini de pompieri 3 case făcute scrum și mulți oameni distruși.

Au ars deșeuri toxice iar prefectul recomandă controale medicale. 560 Update ora 2120. Incendiu violent în zona Metro Pitești.

Pompierii intervin să limiteze dezastrul. Din primele informaţii incendiul a izbucnit la o fabrică de butelii situată pe Drumul 23 ieșirea din Piteşti spre A1. Un laborator mobil a venit în Pitești tocmai din Prahova pentru a.

De asemenea au fost mobilizate doua ambulante SMURD o autospeciala de salvare la inaltime si un. Comisia Europeană propune statelor membre un acord cu Egiptul şi Israelul. 15 hours agoIncendiu violent la aceasta ora in zona Arpechim Pitesti.

Incendiul se manifesta intr-o zona. 23 hours agoIn acest moment zonele Pitești Prundu și Bradu Auchan precum și respectiva porțiune de final din A1 sunt acoperite de fum negru. 10 hours agoUn incendiu foarte puternic a izbucnit joi seară lângă rafinăria Arpechim de la Pitești.

Arges incendiu pitesti prefect radu valeriu perianu. Focul a cuprins o hala de solventi. Video Incendiu puternic lângă Pitești.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Operațiunea de stingere a incendiului este coordonată. Pompierii intervin cu 18 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim.

23 hours agoUn incendiu puternic este în curs de desfășurare la Pitești într-o locație situată în apropiere de rafinăria de petrol. Din cauza degajărilor mari de fum s-a transmis și mesaj Ro-Alert. S-a intervenit pentru protecția unei construcții aflată pe o proprietate vecină și pentru lichidarea incendiilor de vegetație uscată și deșeuri plastice sub formă de.

Știre în curs de actualizare. Update ora 1747 ISU ARGEȘ transmite. INCENDIU major cu degajări mari de fum produs la un depozit de substanțe pericolase zona drumul 23- Metro.

Mircea Pop Friday 10 June 2022 1310. 13 hours agoIncendiu extrem de periculos la o hală din Pitești. Un incendiu puternic a izbucnit joi seară lângă Pitești.

Incendiu de amploare care a izbucnit în zona centrului comercial Metro de lângă Pitești. Incendiu puternic la un centru industrial din Pitești. Postat pe 9-06-2022 2032.

ATV-ul era în mers și conducătorul a reușit să coboare la timp de pe el. Incendiu în centrul orașului în plină stradă. In acest moment zonele Pitești Prundu și Bradu Auchan precum și respectiva porțiune de final din A1 sunt.

În zonă se mai afla şi o fabrică de diluanți. 23 hours agoUn incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti acolo fiind trimise 15 autospeciale. 7 autospeciale cu apă și spuma au plecat de urgența spre zona Drumul 23 acolo unde a fost anunțat un incendiu de mari proportii la o hală industrială din spatele centrului comercial METRO.

Un mesaj RO-ALERT a fost emis în urmă cu puține minute către piteșteni. 23 hours agoUn incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală de lângă un cunoscut hipermarket din Pitești. Pompierii argeşeni intervin în continuare vineri dimineaţă pentru lichidarea incendiului izbucnit la un depozit de solvenţi din comuna Bradu lângă.

Locuitorii au fost avertizați prin sistemul RO-Alert să evite zona întrucât arde un depozit în care se află substanțe periculoase. Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la o hala din zona industriala a municipiului Pitesti acolo fiind trimise 15 autospeciale de stingere. Mai multe autospeciale de pompieri mobilizate.

Din primele informații au fost cerute forțe suplimentare din alte județe iar echipele ISU sunt însoțite și de ambulanțe SMURD. Flăcările au avut zeci de metri înălțime iar fumul negru și dans putea fi văzut de la zeci de kilometri distanță. La fața locului.


Fără Precedent Incătușat Din Cauza Măștii La Metrou


Pin On Jurnaldecraiova


Pin On Jurnaldecraiova


Primarul Municipiului Targoviște Vor Fi Plantati Aproximativ 500 De Arbori Si Arbusti Un Parc Construit De La Zero Pe Fonduri Europene In Municipiul Targovi


사회 문화 뉴스에 있는 핀


Argeș Acțiuni De Amploare Ale Polițiștilor Sute De Mașini Au Fost Verificate Pitesti Suv Car

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya